KÄYTTÖEHDOT

Vastuuvapauslauseke: 

TOIMITUSEHDOT

Voimassa 01.01.2021 alkaen

VERKKOKAUPPA

Kamikaze-Collection verkkokaupan omistaa ja sen tuotteita myy Mudfix
Mudfix
Takojantie 6A-B
36600 Pälkäne
044 504 20 19
janne@mudfix.fi

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteessa www.kamikaze-collection.fi

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAUSVAHVISTUS

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. 

MAKSUTAVAT

Tilisiirto

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Toimitamme tilauksia Matkahuollon ja Postin kautta. Kaikki toimitustapamme sisältävät mahdollisuuden seurata paketin kulkua lähetystunnuksen avulla.

TOIMITUSKULUT

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja lähetyskulut. Näet tilauksesi toimituskulut valittuasi ostoskorissa maksu- ja toimitustavan.

TOIMITUSAIKA

Lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Toimitusaika on tavallisesti 1-2 arkipäivää. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Ajankohtaista-osiossa.

VAIHTO JA PALAUTUS

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos haluat palauttaa tuotteita, ilmoita siitä meille etukäteen kirjallisesti. Lähetä esim. sähköpostiviesti osoitteeseen janne@mudfix.fi, niin saat tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseen tapauskohtaisesti.

Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruuttaminen/palauttaminen. Noutamatta jääneinä palautuvista paketeista pidätämme oikeuden periä toimituskulut molempiin suuntiin.

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä meille viimeistään 14 päivän kuluessa sähköpostitse osoitteeseen janne@mudfix.fi. Jos paketti on vioittunut Postissa tai Matkahuollossa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin tai Matkahuoltoon.